RIHO – ČISTÁ KRÁSA SLAVÍ 20 LET

20140211, RIHO, 18 Image, 01 FIN DanaVybavení koupelny by mělo splňovat představy o kráse, stylu a pohodě, ale zároveň musí být spolehlivé, bezpečné a odolné. Tímto se také řídí společnost RIHO CZ, a. s., výrobce koupelnových systémů, které jsou špičkou ve svém oboru
na českém trhu již 20 let.

Díky výraznému designu a inovativním výrobkům je značka RIHO úspěšnou značkou. Kvalita značky RIHO je patrná v každém detailu výrobku: v náročném designu, v dokonalém zpracování, v technologiích orientovaných na budoucnost,
ve vysokém komfortu a vysoké spolehlivosti.

Společnost RIHO je především specialista na výrobu akrylátových van, sprchových zástěn a vaniček, parních kabin a koupelnového nábytku. Vany jsou vyráběny z akrylátu, což je vysoce kvalitní, neporézní, protiskluzový materiál s vynikajícími tepelnými a izolačními vlastnostmi.

Pro dokonalou relaxaci nejnáročnějších uživatelů nabízí společnost RIHO speciální masážní vany řady Thermae Line. Dalším produktem je bohatá škála sprchových vaniček.

Design sprchových vaniček vyniká svým elegantním stylem. Jednolitý povrch vám dodá pocit bezpečí a jistoty. Funkční plocha vaničky je bezokrajová, pouze s vyspádováním k odpadu.

20141127, RIHO, SolidSurface, Granada with seat and Dijon FINRIHO vyrobí zástěny i v atypických rozměrech na míru a již při jejich výrobě myslí na váš odpočinek. Speciální povrchová úprava s použitím materiálu RIHO Shield totiž výrazně zamezuje usazování nečistot a nedochází tak k ulpívání kapek vody, které pomalu stékají
po povrchu zástěny, což zaručuje její snadnou údržbu a stále elegantní vzhled. Každou místnost, koupelnu nevyjímaje, zabydlí a zútulní nábytek.

Aby vaše koupelna působila dokonale uceleným dojmem, je v nabídce společnosti RIHO také koupelnový nábytek, opět v řadě barevných a materiálových provedení, aby uspokojil představy a nároky každého zákazníka.

RIHO ví, v čem tkví tajemství kvality vybavení koupelen, a pro své zákazníky dělá jen to nejlepší.


Posted in Interier.