Jak poznat kvalitní vířivku?

spa studioVířivek na prodej je na trhu spousta. Jejich kvalita i vybavení se však značně liší. Jak poznáme, že je vířivka, kterou chceme koupit, opravdu kvalitní?

Vířivka je investicí na desítky let. Proto bychom měli dbát na její správný výběr, snadnou údržbu, nízkou spotřebu a bezproblémový servis. Vyznat se v dnešní době na trhu s vířivými vanami není vůbec jednoduché.

Čínské kopie

Mnoho prodejců nabízí čínské výrobky a vydává je za kvalitní kanadské nebo americké. Pokud se chceme vyvarovat čínským kopiím, měli bychom se zaměřit zejména na kvalitu jednotlivých materiálů. V první řadě bychom vířivou vanu neměli kupovat přes internet. V takovém případě se nám totiž může stát, že zde bude prezentován obrázek skutečného produktu, ale zakoupíte právě čínskou kopii vířivé vany známé značky, i když za méně peněz.

Osobní převzetí je důležité

Vířivku tedy vždy kupujte osobně a výhradně od autorizovaných prodejců. U vířivek určených pro 3 a více osob by nás měla zarazit i cena pod 100 tisíc Kč. Čínské kopie vířivých van známých značek také obsahují mnoho plastových prvků a technologií neznámého původu.

SPA Studio – autorizovaný prodejce luxusních vířivek

SPA Studio je oficiálním partnerem jedné z nejznámějších amerických značek luxusních vířivých van – Canadian Spa International® . Odborníci na tyto americké vířivky v Praze nebo v Ostravě vám pomohou zvolit tu nejlepší možnost vířivé vany přímo pro vás na míru. Samozřejmostí je servis i volba doplňků, které pobyt ve vířivce ještě více zpříjemní. Ve SPA Studiu je možné zakoupit si k vířivé vaně například prvotřídní zvukový systém od společnosti BOSE®  nebo dotykový ovládací panel pro komfortnější ovládání vířivky. Nechybí zde ani nabídka unikátnítechnologie MicroSilk®, která je známá čištěním pleti do hloubky pomocí záporně nabitých iontů.

spa studio


Posted in Interier, Stavba, Zahrada.