Kobercové čtverce nejen do kancelářských prostor

Koberce BRENO

Pokud se řekne kobercové čtverce, většina z vás si vybaví kanceláře či jiné komerční prostory, kde většinou tyto podlahové krytiny ve velké míře naleznete. Kobercové čtverce jsou mezi podlahovými krytinami stále populárnější, a to díky řadě výhod, které nabízejí oproti kobercům v rolích.

Koberce BRENOMezi hlavní a nejdůležitější výhody patří:

  • jednoduchá manipulace,
  • kombinovatelnost barev,
  • jednoduchá a rychlá pokládka
  • i vysoká odolnost,

to jsou klíčové přednosti této podlahové krytiny.

Další nespornou výhodu, což uzná jistě většina z vás, a rozhodně není zanedbatelná – ba naopak – je, že při nějaké té nehodě vyměníte poškozené kusy za nové a nemusíte kupovat celou novou krytinu a ani vystěhovávat danou místnost, což je jak z ekonomického, tak časového hlediska jistě mnohem sympatičtější.

Kobercové čtverce jsou vhodné do kancelářských prostor (k použití na zdvojené podlahy), do re­pre­zen­ta­tiv­ních interiérů, ale také obývacích pokojů, dětských pokojíků, hal, předsíní a dalších prostor s vysokými nároky na design, odolnost a funkčnost.

Pokud tedy toužíte po originální podlaze, kterou bude obdivovat nejedna návštěva, jsme schopni nabídnout individuální design dle vašich požadavků. Stačí jen navštívit některou z našich 58 prodejen po celé České republice a zeptat se našeho vyškoleného personálu, který je připraven vám se vším pomoci.

Na vaší návštěvu se těší BRENO.cz.


Posted in Interier.