Kvalitní bavlněné povlečení koupíte i na internetu

Sháníte povlečení, ale neradi chodíte po obchodech? Máme pro vás dobrou zprávu. Kvalitní povlečení koupíte i na internetu. Proč chodit po obchodech, když je to tak jednoduché?

V dnešní době je svět plný e-shopů, která nám nabízí vše, co hrdlo ráčí. Od doplňků stravy přes hračky, oblečení, brýle, elektroniku, nábytek až po povlečení. Proč toho nevyužít a čas, který byste jinak strávili běháním po obchodech si užít třeba s rodinou?

Jak vybrat povlečení?

Než se vydáte brouzdat po internetu a hledat povlečení do vaší ložnice, ujasněte si, jaké hledáte. Není to totiž jen o barvě a designu, ale i o rozměrech, zapínání a materiálu. Pořiďte si kvalitní povlečení, které promění vaši ložnici k nepoznání.

Bavlna vede

Jaký materiál je TOP? Napovíme vám. Klasika, kterou milovaly už naše babičky. Ano, je to bavlna. Už dávno ale není jedinou formou plátno. Z bavlny je i krepové a flanelové povlečení, luxusní je i bavlněný satén. To je najednou výběr, že?

Klasická bavlna

Povlečení, které používaly už naše babičky je příjemné na dotek, je savé a prodyšné. Spát pod ním mohou i alergici. Jedinou nevýhodou je to, že se mačká a je třeba ho žehlit nebo mandlovat.

Flanel vás zahřeje

Uléhejte každý večer do něžné a hřejivé náruče flanelu. I jeho základem je bavlna – počesaní s oboustranným vlasem. Kromě toho, že si budete užívat tepla, oceníte i to, že dobře saje pot.

Povlečení z krepu

Krep není zvláštní materiál, ale způsob zpracování bavlny. V pravidelných pruzích se u něj střídá jemná a zvrásněná část. Dobře saje pot, snadno se udržuje a je prodyšné. Ženy ocení, že se nemusí žehlit.

Náš tip: Když vám během prvního kontaktu krepové povlečení nesedne, nevzdávejte to. Někdo si na něj musí zvyknout. Pak by ho nevyměnil za nic na světě.

Už jste slyšeli o bavlněném saténu?

S ním si užijete doslova luxusní odpočinek. Sice není tak lesklý jako satén z polyesteru, má ale mnoho jiných předností.

  • Na dotek je mnohem příjemnější.
  • Neklouže, nezatrhává se.
  • Je vyroben z nejkvalitnější česané 100% egyptské bavlny.
  • Skvěle pohlcuje vlhkost a je prodyšný.
  • Žehlička není potřeba.

Ať už si vyberete jakékoli povlečení z bavlny, nemusíte obíhat obchody a dlouze se rozmýšlet, které povlečení si koupíte. Využijte strýčka Googla a objednejte si kvalitní české povlečení na internetu.


Posted in Interier.